Prodaja jednosobnih stanova BeogradAko Vas interesuje Prodaja jednosobnih stanova Beograd na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 278 nekretnina
Na celokupnom tržištu stanova u Beogradu, pronađeno je 278 stanova objavljenih na svim relavantnim portalima za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU
Beograd
Prodaja
Blok 61, Bežanijski blokovi, Novi Beograd, Beograd
29.000 €
1.813 € / m2
Odlična ponuda
16 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se stan površine 16m2 u ulici Jurija Gagarina
Beograd
Prodaja
Medak padina, Voždovac, Beograd
90.000 €
2.000 € / m2
Odlična ponuda
45 m² Sprat: 0 / 4 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 45m2 u ulici Mokroluška . Stan ima balkon...
Beograd
Prodaja
Gundulićev venac, Stari grad, Beograd
125.000 €
2.604 € / m2
Fer ponuda
48 m² Sprat: 0 / 3 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 48m2 u ulici Gundulićev venac. Stan ima podno grejanje...
Sve nekretnine na jednom mestu
Beograd
Prodaja
Retenzija, Zemun, Beograd
118.000 €
2.682 € / m2
Odlična ponuda
44 m² Sprat: 0 / 7 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan u ulici Marinka Madžgalja površine 44m2. Stan ima centralno grejanje...
Beograd
Prodaja
Rakovica, Beograd
79.000 €
1.580 € / m2
Odlična ponuda
50 m² Sprat: 14 / 14 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan na 14. spratu površine 50m2 u ulici Pilota Mihaila Petrovića. Stan ima balkon, centralno grejanje...
Beograd
Prodaja
Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
60.000 €
1.364 € / m2
Odlična ponuda
44 m² Sprat: -1 / 7 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 44m2 u ulici Nede Spasojević
Beograd
Prodaja
Kneževac, Rakovica, Beograd
65.000 €
1.413 € / m2
Odlična ponuda
46 m² Sprat: 0 / 6 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 46m2 u ulici Humski put. Stan ima balkon, etažno grejanje. Prodaja jednosobnih stanova beograd...
Beograd
Prodaja
Stari Merkator, Ikarus, Novi Beograd, Beograd
30.000 €
2.308 € / m2
Odlična ponuda
13 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se stan u ulici Džona Kenedija površine 13m2
Beograd
Prodaja
Dorćol, Stari grad, Beograd
175.000 €
4.375 € / m2
Nepovoljna ponuda
40 m² Sprat: 2 / 0 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 40m2 na dugom spratu u ulici Visokog Stevana. Stan ima balkon, centralno grejanje...
Beograd
Prodaja
Grocka, Beograd
64.500 €
1.500 € / m2
Nepovoljna ponuda
43 m² Sprat: 4 / 4 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan na četvrtom spratu površine 43m2 u ulici Vojvode Stepe Stepanovića. Stan ima balkon, etažno grejanje...
Beograd
Prodaja
Beograd
45.000 €
900 € / m2
Odlična ponuda
50 m² Sprat: 0 / - Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 50m2 u ulici Sarajevska. Stan ima balkon...
Beograd
Prodaja
Knez Mihailova, Stari grad, Beograd
59.000 €
3.471 € / m2
Odlična ponuda
17 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 17m2 u ulici Carice Milice
Beograd
Prodaja
Južni bulevar, Vračar, Beograd
110.000 €
3.438 € / m2
Fer ponuda
32 m² Sprat: 1 / 8 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 32m2 na prvom spratu. Stan ima balkon...
Beograd
Prodaja
Učiteljsko naselje, Zvezdara, Beograd
96.000 €
3.200 € / m2
Fer ponuda
30 m² Sprat: 1 / 2 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan na prvom spratu u ulici Onisima Popovića površine 30m2
Beograd
Prodaja
Voždovac, Beograd
120.000 €
3.000 € / m2
Nepovoljna ponuda
40 m² Sprat: 0 / 5 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 40m2 u ulici Vojvode stepe . Stan ima balkon, etažno grejanje...
Beograd
Prodaja
Braće Jerković, Voždovac, Beograd
115.000 €
2.347 € / m2
Fer ponuda
49 m² Sprat: 1 / 4 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan u ulici Piva Karamatijevića na prvom spratu površine 49m2
Beograd
Prodaja
Petlovo brdo, Rakovica, Beograd
78.000 €
1.696 € / m2
Fer ponuda
46 m² Sprat: 0 / 4 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 46m2 u ulici Tuzlanska. Stan ima balkon...
Beograd
Prodaja
Savski venac, Beograd
65.000 €
1.512 € / m2
Odlična ponuda
43 m² Sprat: 3 / - Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 43m2 u ulici Sarajevska na trećem spratu. Stan ima balkon. Prodaja jednosobnih stanova beograd...
Beograd
Prodaja
Šumice, Voždovac, Beograd
118.400 €
3.200 € / m2
Nepovoljna ponuda
37 m² Sprat: 2 / 3 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan u ulici Đoke Krstića na dugom spratu površine 37m2. Stan ima balkon. Prodaja jednosobnih stanova beograd...
Beograd
Prodaja
Šumice, Voždovac, Beograd
107.200 €
3.248 € / m2
Nepovoljna ponuda
33 m² Sprat: 2 / 3 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan površine 33m2 u ulici Đoke Krstića na dugom spratu. Stan ima balkon...
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU

Beograd - urbani spoj kulture, tradicije i svetskih trendova - prodaja stanovaO srpskoj prestonici različite stvari govore balkanski narodi, ali i brojni Evropljani koji su čuli za reputaciju Beograda ili isti nekada posetili. Prepričavali su utiske o znamenitostima, hrani, svakodnevnom životu, vedrom duhu kojim odiše sam grad, ali i njegovi stanovnici.

Kada se pogleda prodaja stanova Beograd nudi raznovrsan izbor kako novogradnje tako i starogradnje.

U Beograd nikada niko nije došao, a da na njega nisu ostavile dobar utisak neke od specifičnosti ovog dobro poznatog balkanskog grada, prestonice dobrog provoda, uživanja, prepunog kulturnih simbola.

Nemojte se čuditi ako, kada krenete da šetate centrom grada, ne uspete da čujete previse srpskog jezika, već brojne strane jezike - engleski, španski, nemački, francuski, grčki. Upravo zato jer u našu prestonicu iz dana u dan dolaze novi gosti i istražuju mogućnosti za dobar provod, studiranje, posao ili, eventualno, preseljenje.

Bogata istorija Beograda

Grad koji su osvajali Rimljani, naseljivali Sloveni, te kasnije osvajale Osmanlije, koje su grad naslovile i „Grad rata“. Beograd obiluje brojnim kulturnim spomenicima, šarenolikom tradicijom, ali i specifičnim mentalitetom naroda. Oko ovog grada, kojem su Kelti isprva dali ime Singidunum, se ratovalo 115 puta.

Nakon oba svetska rata, Beograd je polako otpočeo svoj procvat, ali i prošao kroz vladavine istaknutih političkih vladara, kao što su Josip Broz Tito i Slobodan Milošević. Svaki od njih je ostavio traga, kako na mentalitet naroda, tako i na sam grad.

Srpska prestonica je uvek važila za industrijski centar, kao i grad u koji su dolazili mladi, perspektivni ljudi, kako bi u njemu studirali ili se stručno usavršavali, s obzirom na dobru reputaciju koju je uživao Univerzitet u Beogradu. Zato beogradski fakulteti i jesu puni studenata na razmeni, gostiju iz drugih gradova, drugih država ili, čak, sa drugih kontinenata. Upravo zato što je oduvek važilo da ćete u sklopu Univerziteta u Beogradu biti bogatiji za mnogo znanja, kako teorijskih, tako i praktičnih, ali i za brojna profesionalna iskustva i poznanstva.

Grad na ušću dve reke

Beograd, jedan od najstarijih gradova Evrope, je grad koji je smešten na mestu gde se spajaju Balkansko poluostrvo i Panonska nizija, ali i na ušću reke Save u reku Dunav. Ima status glavnog grada još od 1405. godine, a uvek je važio za najnaseljeniji grad Republike Srbije. Danas, sam grad ima 17 gradskih opština, od kojih svaka obiluje različitim specifičnostima i mestima za posećivanje, bilo da ste iz Beograda, drugog grada ili, pak, druge države.

Obe reke poseduju uređena i pristupačna šetališta, koje svakoga dana građani koriste zarad rekreacije, užitka ili mesta za odmor. Iz godine u godinu se sve veći broj naselja pored reke proširuje, te se stvaraju prilike i za nove investicije u budućnost. Jedna od njih je čitavo novoigrađeno naselje, Beograd na vodi, koje obiluje nizom novoizgrađenih zgrada i poslovno- stambenim kompleksima.

Gostprimstvo u duši

Ponuda restorana u Beogradu je odlična, te svako može naći nešto po svom ukusu, a mnogi od njih su, prema mišljenju stranaca, poprilično jeftini, a porcije izuzetno izdašne. Stari grad je prepun tradicionalnih srpskih restorana u kojima možete nabaviti balkanske namirnice, poput specijaliteta od mesa ili različitih gurmanskih jela. Sa druge strane, možete posetiti urbaniji deo u Beton hali i pridružiti se kafićima i restoranima koji su naklonjeniji dobrom provodu, pored izvrsne kuhinje. Takođe, veliki broj ribljih restorana u Zemunu, duž keja pokraj Dunava, takođe nudi veliki broj specijaliteta, koji su obavezni za degustaciju svima koji po prvi put dolaze u Beograd.

Srpski narod je izuzetno prijatan i gostoljubiv, te će ugostitelji, ali i sami građani, često i, veoma rado, ugostiti strance u svojim domovima i ponuditi im se da im pokažu zanimljive delove grada. Upravo zato se i sve veći broj ljudi opredeljuje za ulaganje u nekretnine u Beogradu, te, ukoliko je ovaj blagonakloni duh ono što vam godi, možda je upravo nekretnina u Beogradu nešto o čemu bi valjalo razmisliti.

Neprestani razvoj grada

Beograd je grad koji nekada nije imao puno mesta za izlazak, šoping, odmaranje. Onda su, sa godinama, sa razvojem infrastrukture, novim projektima, dolaskom velikih svetskih kompanija, počele i da se otvaraju nove mogućnosti.

Granice grada se neprestano pomeraju, s obzirom na neprestani broj novih poslovnih, stambenih i kompleksa namenjenim uslužnim delatnostima. Postoji veliki broj prilika za kupovinu nekretnina na obodu grada, izvan samog centra, a opet, dovoljno blizu svih većih saobraćajnica koje vas dovode do samog centra grada u roku od nekih desetak minuta. Upravo to je čar širenja grada, razvijanje već postojećih opština.

Na primer, Zemun kao opština neprestano širi svoje mogućnosti za stambene i poslovne građevine, otvarajući se za različite vrste investicija i izgradnju brojnih novih zgrada. Tipičan primer je stambeni kompleks Zemunske kapije, koje predstavljaju ozbiljan i razvijen stambeni kompleks, koji se neprekidno razvija, poboljšava i širi. Bilo da je u pitanju lokacija u neposrednoj blizini reke, u samom centru Zemuna ili, pak, na periferiji Zemuna, ove lokacije predstavljaju veoma dobro pozicionirane tačke za saobraćaj, užitak, ali i poslovanje.

Naselje Altina, koje se nalazi u okviru opštine Zemun, takođe neprestano širi svoje granice i pruža mogućnosti za naseljivanje novih stanovnika. Nekada gotovo pa prazno prostranstvo, danas predstavlja perifernu tačku Zemuna, odmah pokraj auto-puta.

Sa druge strane, opština Novi Beograd je takođe pokazao da poseduje perspektivu za širenje i nove mogućnosti kada je u pitanju izgradnja poslovnih kompleksa, poput West 65, u kojem su smeštene prostorije brojnih kompanija, tržni centar West 65, ali i poslovno-stambeni kompleks.

Beograd - Kulturno primamljivi grad

Beograd ima, pored gostoprimstva, dobre hrane, dinamičnog noćnog života, povoljnih lokacija za ulaganja u nekretnine, da ponudi i brojne kulturne simbole, od kojih svaki nosi sa sobom neku specifičnu priču.

Kalemegdan, najvažniji kulturno-istorijski kompleks, koji se, na čelu sa Beogradskom tvrđavom, nalazi iznad ušća Save u Dunav. Ova tvrđava je bila glavno vojno uporište odbrane i planska tačka dočekivanja neprijatelja na ratnom polju. Danas predstavlja šetalište puno kulturnih znamenitosti, a zidine Kalemegdana odaju utisak nadmoći i bezbednosti.

Planina Avala, nadomak Beograda, zaštićeno je prirodno dobro Beograda. Poseduje veliki broj jedinstvenih lekovitih biljnih vrsta. Predstavlja jedno od omiljenih mesta za organizovanje izleta Beograđana i provođenje praznika.

Konak kneza Miloša Obrenovića, koji je svojevremeno predstavljao centar društveno- političkih zbivanja. U ovom zdanju donošene sun eke od najvažnijih odluka u vreme vladavine Obrenovića, a koje su se ticale budućnosti i nezavisnosti Srbije. Danas, konak u okviru sebe sadrži stalnu postavku, koja dočarava tekovine jednog vremena koje je odisalo borbom za slobodu i jačinu Srbije.

Terazijska česma, koja krasi plato na Terazijama, a ujedno i ispred hotela Moskva, prestavlja kameni stub sa metalnom vazom. Podignuta je u vreme kneza Miloša, čime je obeležen njegov povratak na presto. Danas, ova lokacija predstavlja okupljanje velikog broja ljudi, ali i tradicionalno mesto sastajanja za sve ljubitelje razmene kolekcionarskih sličica.

Noćni život u Beogradu

Beograd nudi širok dijapazon noćnog provoda, za sve uzraste i ljubitelje različitih muzičkih žanrova i različitih tipova provoda. Od pabova, kafića, klubova, splavova, kafana i velikih koncertnih dvorana.

Ukoliko volite kosmopolitsku energiju i savremeni zvuk, uvek možete posetiti neki od beogradskih klubova, u kojima rade najpoznatiji srpski di-džejevi, uz ćesta gostovanja i svetski popularnih muzičara.

Ako je vaš izbor neko mirnije mesto, uvek su tu zatvoreni pabovi, koji obično nude uživo muziku (najčešće pop i rok) uz organizovanja razna gostovanja domaćih i stranih bendova, ali i i povremene akustične svirke.

Beogradske kafane su tu za vas ukoliko ipak više volite neke tradicionalnije pesme, uz emocionalne večeri, najčešće sa tamburašima ili trubačima. Najčešće kažu da se u beogradskim kafanama ostavljaju i duša i srce.

Beogradski splavovi su najčešći dom za sve one koji vole komercijalnu muziku, te tu mogu naići na mešavinu pop muzike i savremene domaće komercijalne muzike, uz stalna gostovanja domaćih poznatih pevača i pevačica.

Šoping u Beogradu

Kažu da u Beogradu niko nije krenuo u šoping iz kojeg se vratio praznih ruku. Beograd iz dana u dan ima da ponudi sve više šoping centara, te gotovo svaka opština ima nekakav vid mesta okupljanja za kupoholičare. Neki od najpoznatijih i najposećenijih tržnih centara u Beogradu su Delta City, Ušće, Ada Mall, Stadion, Beo Shopping Centar i Big Fashion. Naravno, svaki od njih je osmišljen po poprilično sličnom konceptu - ponuda garderobe, obuće, aksesoara, tehnike, hrane, kafića, sve optimizovano u skladu sa potrebama odraslih, ali i dece.

Ukoliko zađete u bilo koji od navedenih tržnih centara, naići ćete na vedre, kulturne, profesionalne ljude, kako na pozicijama prodavaca, tako i u ulozi posetilaca. Beograd, iako brz grad, koji se retko kada odmara i gotovo nikad ne spava, ima da ponudi širok asortiman proizvoda, kako urbanijoj populaciji, tako i onoj tradicionalnijoj, koja voli malo jednostavnije stvari. Takođe, ukoliko odete u Knez Mihajlovu ulicu u samom centru Beograda, moći ćete da pronađete veliki broj suvenira ili odevnih komada sa simbolima Beograda, figurice, nakit, zastave, kao i literaturu o samom Beogradu ili celoj Srbiji.

Grad bogat tradicijom, kulturnim spomenicima, burnim noćnim životom, šarenolikom ponudom gurmanskih specijaliteta i sportskim aktivnostima za provođenje slobodnog vremena, svakako je mesto u koje iz dana u dan dolaze novi ljudi, kako sa područja Balkana, ali i ostatka sveta. Iz dana u dan, veliki broj stranaca ulaže u nekretnine u Beogradu i svesno bira da poseduje stan ili kuću u samom centru, ili na periferiji Beograda, u skladu sa svojim potrebama i senzibilitetom. Neki dolaze da ovaj grad posete po prvi put, neki se u njega vraćaju po ko zna koji put, a neki dolaze kako bi u njemu ostali da žive. Ukoliko ste među ovom poslednjoj grupacijom, bićete dočekani širokih ruku.

Na ovoj stranici ste jer Vas interesuje: prodaja jednosobnih stanova beograd, jednosobni stanovi beograd prodaja, jednosoban stan prodaja beograd, prodaja jednoiposobnih stanova beograd, prodaja stanova jednosobnih beograd, prodaja jednosobnih stanova u beogradu, jednoiposobni stanovi beograd prodaja, prodaja jednosobnih stanova beograd centar, jednosobni stanovi prodaja beograd, prodaja stanova beograd jednosobni,

Možda Vas još interesuje: prodaja stanova do 40 kvadrata beograd, hitna prodaja stanova u beogradu do 40 kvadrata, prodajem stan beograd, prodajem stan u beogradu, prodaja dvosobnih stanova beograd, prodaja stan beograd, dvosobni stanovi beograd rakovica prodaja stanova, dvosobni stanovi beograd prodaja, beograd stan prodaja, prodaja stanova do 30 kvadrata beograd, prodaja stanova beograd do 28000 evra, prodaja stanova beograd do 12000 evra, prodaja stanova do 20000 eura u beogradu, dvosoban stan beograd prodaja, hitno prodajem stan beograd, prodajem stan hitno beograd, prodaja stanova do 25000 evra beograd, kupujem prodajem stan beograd, izdavanje stanova beograd kupujem prodajem, kupujemprodajem izdavanje stanova beograd, stanovi beograd prodaja do 30000 evra, prodaja trosobnih stanova beograd, prodaja stanova beograd do 65000 evra, prodaja stanova beograd do 50000, prodaja stanova beograd do 32000 evra, prodaja stanova do 30000 eura u beogradu, kupujem prodajem stanovi beograd, kupujemprodajem stanovi beograd, trosobni stanovi beograd prodaja, prodaja stanova beograd do 25000 evra,