Prodaja jednosobnih stanova CukaricaAko Vas interesuje Prodaja jednosobnih stanova Cukarica na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 9 nekretnina
Na celokupnom tržištu stanova u Beogradu, pronađeno je 9 stanova objavljenih na svim relavantnim portalima za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU
Čukarica
Prodaja
Žarkovo, Čukarica, Beograd
49.900 €
2.495 € / m2
Nepovoljnija ponuda
20 m² Sprat: 0 / 4 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan u ulici Ace Joksimovica površine 20m2. Stan ima balkon...
Čukarica
Prodaja
Čukarička padina, Čukarica, Beograd
85.000 €
1.977 € / m2
Odlična ponuda
43 m² Sprat: 8 / 8 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan u ulici Lazarevački drum površine 43m2 na 8. spratu. Stan ima centralno grejanje. Prodaja jednosobnih stanova Cukarica...
Čukarica
Prodaja
Sremčica, Čukarica, Beograd
57.000 €
1.541 € / m2
Nepovoljna ponuda
37 m² Sprat: -1 / 4 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 37m2 u ulici Sare Bernar. Stan ima balkon. Prodaja jednosobnih stanova Cukarica...
Čukarica
Prodaja
Bele vode, Čukarica, Beograd
105.000 €
2.188 € / m2
Nepovoljnija ponuda
48 m² Sprat: 3 / 3 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan u ulici Odabašićeva površine 48m2 na trećem spratu. Stan ima grejanje na gas...
Čukarica
Prodaja
Čukarička padina, Čukarica, Beograd
90.000 €
2.250 € / m2
Odlična ponuda
40 m² Sprat: 7 / 8 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan na 7. spratu površine 40m2 u ulici Radnička. Stan ima centralno grejanje...
Čukarica
Prodaja
Žarkovo, Čukarica, Beograd
73.000 €
1.490 € / m2
Odlična ponuda
49 m² Sprat: 6 / 6 Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan u ulici Ilije Đuričića na šestom spratu površine 49m2. Stan ima balkon, centralno grejanje...
Čukarica
Prodaja
Žarkovo, Čukarica, Beograd
53.000 €
2.650 € / m2
Nepovoljna ponuda
20 m² Sprat: 0 / 4 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 20m2 u ulici Ace Joksimovica. Stan ima balkon. Prodaja jednosobnih stanova Cukarica...
Čukarica
Prodaja
Banovo brdo, Čukarica, Beograd
120.000 €
2.857 € / m2
Fer ponuda
42 m² Sprat: 1 / - Sobe: 1.5
Prodaje se dvosoban stan na prvom spratu površine 42m2. Stan ima centralno grejanje...
Čukarica
Prodaja
Čukarica, Beograd
39.900 €
1.596 € / m2
Odlična ponuda
25 m² Sprat: 5 / 6 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban stan površine 25m2 na petom spratu u ulici Ace Joksimovića
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU

Opština Čukarica - kultura i zabava nadohvat ruke - prodaja stanovaIako vam je možda delovalo da je Čukarica gradska opština koja je slična nekim drugim opštinama, u praksi zapravo nije tako. Čukarica je veoma mirno, pregledno naselje, koje sve češće postaje izbor mladih ljudi koji vole kulturne događaje, provod u kafićima i pabovima, ali i šetnju.

Kada se pogleda prodaja stanova Čukarica nudi raznovrsan izbor kako novogradnje tako i starogradnje.

Ova gradska opština dobila je naziv po >Čukarevoj mehani i Čukar česmi, koji su nekada bili glavno mesto okupljanja, a nalazili su se na mestu današnje Ade Ciganlije. Samim tim, svoj duh zadržala je i do današnjih dana, a građani koji žive na Čukarici su veoma pristojni i naklonjeni komunikaciji.

U okviru Čukarice nalaze se Banovo brdo, Železnik i Žarkovo. I svaki od ovih delova Čukarice poseduje svoj posebni šmek. Bilo da je u pitanju priroda, mir ili, pak, urbana sredina, svako može naći neki kutak Čukarice baš za sebe.

Čukarica je poznata po svom Kulturnom centru, u kojem se igraju različite opere i pozorišne predstave. Kako za decu, tako i za odrasle. Ovaj kulturni centar pruža priliku svim zainteresovanim posetiocima da vide neku od pravih kulturnih ugođaja. U ovoj ustanovi je organizovano i završno veče međunarodnog pesničkog konkursa.

Pab kvizovi koji se organizuju u kafićima širom Čukarice su definitivno nešto što bi valjalo posetiti i iskusiti to iz ličnog iskustva. Popularni timski pab sport je počeo da se širi proteklih godina, a Čukarica poseduje nekoliko kafića koji organizuju ovaj vid nadmetanja. Ovo je jedan od odličnih načina da se zabavite sa svojim društvom, proverite svoje znanje iz oblasti samog kviza, ali i naučite nešto novo. Odlična atmosfera koja se oseti tokom pab kviza je svakako dovoljan razlog da posetite neki od čukaričkih kafića koji organizuju ovaj vid nadmetanja. Takođe, na pab kvizovima možete upoznati puno zanimljivih ljudi.

Naši sugrađani koji, ipak, više vole da posećuju galerije, mogu to i učiniti u čukaričkoj Galeriji 73, u kojoj će uvek naići na primamljive postavke različitih domaćih umetnika. Neki od najpoznatijih umetnika koji su svoja umetnička dela izlagali u ovoj galeriji su svakako Sava Šumanović i Milena Pavlović Barili. U ovoj galeriji su vršene i promocije knjiga, brojne umetničke tribine, Dani evropske baštine, književno-muzičke večeri i brojni drugi događaji.

Uređeni parkovi koji se nalaze po celoj Čukarici prizivaju na odmor i užitak, naročito tokom prolećnih i jesenjih dana, kada su temperature taman takve da dozvoljavaju bezbrižan užitak. Mnoštvo sadržaja za mališane, kućne ljubimce, ali i odrasle omogućavaju kvalitetno i sadržajno provođenje slobodnog vremena.

Fontana „Česma i šoljica“, koja se nalazi u centru Banovog brda, svakako predstavlja jedno od obeležja ovog dela grada i mesto okupljanja velikog broja ljudi. U okolini same fontane nalaze se brojni kafići, restorani brze hrane, kao i druge prodavnice.

Na Čukarici se nalazi i dobro poznati hipodrom, koji je izgrađen još 1912. godine, a u čijoj izgradnji je učestvovao Vladislav Ribnikar, novinar, koji je bio na čelu Politike i Tanjuga. Ovo je ujedno i najstariji sportski objekat koji postoji u Beogradu. Svi ljubitelji konja i konjičkog sporta veoma dobro poznaju ovaj lokalitet vredan pažnje.

Biblioteka „Laza Kostić“, čiji se počeci vezuju za sam početak 20. veka, predstavlja oazu mira, odmora i užitka za sve naše sugrađane koji vole da pročitaju dobru knjigu. Biblioteka poseduje uređenu čitaonicu, a atmosfera je prilagođena svakome ko želi da se izdvoji iz svakodnevnog stresnog okruženja i odmori uz omiljeni roman ili zbirku pesama.

Mir koji se oseća prilikom boravka u ovoj gradskoj opštini je definitivno jedan od najvećih aduta ovog dela grada. Prava tajna Čukarice je upravo što svako može pronaći određeni sadržaj upravo po svojoj meri. Izdvojena iz gradske gužve, Čukarica je ugodno mesto za život, provođenje slobodnog vremena, ali i posetu različlitim atraktivnim događajima koji se organizuju tokom cele godine.

Na ovoj stranici ste jer Vas interesuje: prodaja jednosobnih stanova cukarica,

Možda Vas još interesuje: prodaja stanova cukarica do 40000, prodaja stanova cukarica novogradnja, prodaja stanova cukarica od vlasnika, prodaja stanova cukarica do 10000 evra, prodaja stanova cukarica do 20000 evra, prodaja stanova cukarica do 30000 evra, prodaja stanova cukarica do 50000 evra, prodaja stanova cukarica do 60000 evra, prodaja stanova cukarica do 70000 evra, prodaja stanova cukarica do 80000 evra, prodaja stanova cukarica do 40 kvadrata, prodaja stanova cukarica do 50 kvadrata, prodaja stanova cukarica do 60 kvadrata, prodaja stanova cukarica do 70 kvadrata, prodaja dvosobnih stanova cukarica, prodaja trosobnih stanova cukarica, prodaja cetvorosobnih stanova cukarica,